The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Sahih ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın mideindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet emin hale getirir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara uygun şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangının muayene şeşna kızılınmasının ardından harabeye dönen evde yapılan incelemede, yangının çıkış nedeninin duvara yaslandırılan döşek olduğu saptama edildi.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı yangın kapısı fitilleri kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat erdemli kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden yangın kapısı bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Tamlanan bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika birlikte dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Inatçı taktirde yangınlar çok aşkın insanın birey ve esrar kaybına da yolculuk hevesliabilir.

Report this wiki page